ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αλλαζει τηλεοπτικη στεγη η Αγγελικη Νικολουλη ;


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη πριν λίγες ημέρες έκανε ένα ραντεβού, μυστικό, με τους ανθρώπους του...
Mega.
Το Μεγάλο Κανάλι επιθυμεί να έχει του χρόνου στο δυναμικό του την Αγγελική, γι ΄αυτό και έχει μπει δυναμικά στην κούρσα της διεκδίκησής της. Το ραντεβού αυτό μάλιστα, πήγε πολύ καλά, τόσο που η γνωστή δημοσιογράφος έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά, μήπως το επόμενο βήμα της πρέπει να γίνει όντως στο κανάλι της οδού Μεσογείων.

Βλέπετε, έτσι κι αλλιώς, ότι και να γίνει με το Alter, η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει καμία τηλεοπτική δέσμευση ενόψει της νέας χρονιάς, από την στιγμή που πρώτον υπογράφει πάντα συμβόλαια μονοετούς διάρκειας και δεύτερον με όλα αυτά τα παρατράγουδα που έχουν σημειωθεί στο κανάλι του Περιστερίου, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Alter έχει... καταπατηθεί ποικιλοτρόπως! Οπότε; Οπότε αν το θελήσει μπορεί να τραβήξει την άγκυρα που έχει ρίξει εδώ και χρόνια και να συνεχίσει για αλλού το τηλεοπτικό της ταξίδι.

Πάντως, το ότι η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη πια να ανοίξει τηλεοπτικά πανιά για αλλού, φαίνεται και μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της. Δηλώσεις της, οι οποίες ούτε λίγο-ούτε πολύ, επιβεβαιώνουν τα όσα σας λέω τόση ώρα, για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της. Η δημοσιογράφος είπε για το συμβόλαιό της με το Alter και για το εκεί αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί :
«...Θα μέινω στο κανάλι και θα το στηρίξω μέχρι τον Ιούνιο, οπότε λήγει και το συμβόλαιό μου-όχι γιατί είμαι υποχρεωμένη, μιας κι έχει ήδη καταπατηθεί, αλλά γιατί νιώθω πως έτσι πρέπει να κάνω" και συμπλήρωσε :
«...Σε μια απεργία δεν βάσταξα και είπα στα στελέχη:
«Δεν βλέπατε πως θα πέσει έξω το καράβι; Πώς θα εκτροχιαστεί το κανάλι; Ακόμη και στην ευθεία οι οδηγοί της Φορμουλα αν τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξέρουν πως ο δρόμος κάποια στιγμή θα τους πετάξει έξω. Εσείς δεν το βλέπατε;...»


www.e-magazino.gr