ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Έκπληξη η παρουσιάστρια της φετινής Eurovision!



Στο πλαίσιο του low budget που έχει ορίσει για τη φετινή Eurovision η ΕΡΤ, μετά και την άρνηση της... Λένας Αρώνη, έκρινε καταλληλότερη για το χρίσμα της παρουσιάστριας τη δημοσιογράφο Μαρία Κοζάκου! Η ραδιοφωνική παραγωγός του Δεύτερου Προγράμματος, παρόλο που δεν ανήκει στα «πρώτης γραμμής» ονόματα στο κομμάτι της παρουσίασης, δεν είναι καθόλου άσχετη με τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Πέρυσι είχε κάνει -με καλές κριτικές- τον ραδιοφωνικό σχολιασμό του τελικού στο Όσλο για τη «ζωντανή» αναμετάδοση της βραδιάς από την ΕΡΑ.

Παράλληλα, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, κριτική επιτροπή και από την Ελλάδα συμμετείχε στην επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 14 Μαΐου. Στην ελληνική επιτροπή, η οποία αξιολόγησε τις 10 φετινές υποψηφιότητες της Σουηδίας, ήταν και η Μαρία Κοζάκου.

Ποια είναι, όμως, η Ελληνίδα σχολιάστρια του 56ου διαγωνισμού της Eurovision; Στην ταυτότητα των ραδιοφωνικών παραγωγών της ΕΡΑ η ίδια μάς συστήνεται κάπως έτσι:

«Γεννήθηκε εν Αθήναις και μετοίκησε -χωρίς να τη ρωτήσει κανείς- στην ''εξωτική'' και παλιρροϊκή Χαλκίδα. Η ροή των υδάτων επηρέασε τον ψυχισμό της, μία πάνω, μία κάτω δηλαδή και αντί ψυχαναλυτικού ντιβανιού επέλεξε το μικρόφωνο, ήδη από τα δεκαέξι της με εκπομπή κλασικής μουσικής στο τοπικό Ράδιο Ένα. Στο δίλημμα “ένδοξη κολυμβήτρια ή άνεργη επιστήμονας” επέλεξε το δεύτερο. Σπούδασε στο Τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου και αγγλικά, γαλλικά και πιάνο, για να τιμήσει τας παραδόσεις. Τα τελευταία επτά χρόνια πέρασε από το ραδιόφωνο Σταθμός, τον Πόλις και κατέληξε στη ΝΕΤ 105,8 και στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7. Παράλληλα με το ραδιόφωνο γράφει σε περιοδικά, ενώ παραμένει πιστή surfer του κυβερνοχώρου».

ΠΗΓΗ: real