ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σε χάκερς οφείλεται το πρόβλημα στο δίκτυο του PlayStation


Σε επίθεσης χάκερς οφείλεται η πολλές φορές offline σύνδεση του Playstation, όπως επιβεβαίωσε η Sony. Οι χρήστες που προσπάθησαν να... συνδεθούν αντιμετώπισαν προβλήματα με μηνύματα βλάβης να δηλώνουν πως το δίκτυο υποβάλλεται σε συντήρηση είτε είναι σε αναστολή.

Το online δίκτυο του PlayStation χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες του PS3 και μπορούν να "κατεβάσουν" παιχνίδια, ταινίες, μουσική ενώ μπορούν να παίξουν online παιχνίδια με άλλους χρήστες.

Σύμφωνα με την Sony, έχει περισότερους από 70 εκατομμύρια λογαριασμούς καταχωρημένους σε όλο τον κόσμο.

Σε μια blog ανάρτηση, η εταιρεία ευχαρίστησε τους χρήστες για την υπομονή τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα δούλευει όλο το εικοσιτετράωρο για την ενίσχυση της υποδομής του δικτύου.

«Αν και το έργο είναι χρονοβόρο, έχουμε αποφασίσει ότι αξίζει τον χρόνο που απαιτείται για την παροχή του συστήματος με πρόσθετη ασφάλεια» έγραψε ο Patrick Seybold, ανώτερος διευθυντής της εταιρικής επικοινωνίας και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της Sony,.

skai