ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

6 tips για επίπεδη κοιλιά


Μια επίπεδη κοιλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Όμως, εκτός από τους κοιλιακούς, υπάρχουν και μερικά κρυφά χαρτιά που μπορείτε να παίξετε, προκειμένου να αποκτήσετε flat belly.


       1. Μασάτε αργά και σταθερά:με αυτόν τον τρόπο διευκολύνετε το στομάχι σας να επεξεργαστεί ευκολότερα την τροφή, ενώ παράλληλα του δίνετε την ευκαιρία να παράγει το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη χώνεψη.

       2. Όταν τρώμε δε μιλάμε, ή έστω, δε μιλάμε πολύ, γιατί έτσι καταπίνουμε μπόλικο αέρα, ο οποίος μετατρέπεται σε πρήξιμο στην κοιλιά.

       3. Πίνετε άφθονο νερό ανάμεσα στα γεύματα για να βοηθήσετε τη λειτουργία του νεφρού σας και να περιορίσετε τις τοξίνες. 

       4. Πολλά φαγητά περιέχουν ίνες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το κοιλιακό πρήξιμο. Εκτός από τα γνωστά όσπρια που προκαλούν φούσκωμα, οι ίνες βρίσκονται και σε μερικές φαινομενικά αθώες τροφές, όπως είναι το μαρούλι. 

       5. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση αλατιού και, γενικότερα, τα αλατισμένα φαγητά, εκτός κι εάν γυμνάζεστε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών κι έτσι έχετε ένα αίσθημα φουσκώματος όλη την ώρα.

       6. Η γυμναστική βοηθά τη σωστή λειτουργία του εντέρου, οπότε μη την αμελείτε. Ακόμη κι ένας απλός περίπατος για τη χώνεψη μπορεί να βοηθήσει το κοιλιακό πρήξιμο. 
nooz.gr