ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η Ελληνίδα που μάγεψε τον Καντάφι!



Τη λένε Κλειώ Εβανς και είναι αυτή που «έκλεψε» την καρδιά του ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Ψηλή, όμορφη, γοητευτική …και πετυχημένη ηθοποιός. Η Κλειώ σέβεται τον εαυτό της και ξέρει να κράτα τη θέση της όπου και όταν χρειάζεται, ακόμη και αν μπροστά της βρίσκεται ο Λίβυος πρόεδρος.

Άλλωστε, για εκείνη που τον έχει δει από κοντά και που έχει μιλήσει μαζί του για πολλά θέματα σχετικά με τις δύο χώρες, είναι ένας έξυπνος και ευχάριστος άνθρωπος, με αίσθηση του χιούμορ, που ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει το ωραίο φύλο με τις αρχές και τα πιστεύω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” η Κλειώ Εβανς, αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ιταλία, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, μιας και οι γονείς της μένουν στην Αθήνα. Η μελαχρινή καλλονή είναι καρπός του έρωτα μιας Ελληνίδας από τη Λέρο και ενός Βρετανού που συναντήθηκαν κάπου στην Ιταλία.Ξεκίνησε ως μοντέλο, ενώ σταδιακά ξεκίνησε στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Ο Μουαμάρ Καντάφι και η ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια... όταν η εντυπωσιακή Κλειώ είχε επιλεγεί μέσω casting από το πρακτορείο Hostess web, το οποίο είχε αναλάβει να βρει και να στείλει τις εντυπωσιακότερες κοπέλες σε “εκπαιδευτικά”, όπως είχαν χαρακτηριστεί, ταξίδια στη Λιβύη προκειμένου να γνωρίσουν την κουλτούρα της χώρας και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην Ευρώπη.

Για να επισφραγίσει τη φιλία του μαζί της, ο Μουαμάρ Καντάφι σε ένα από τα ταξίδια του αποφάσισε να δωρίσει στην πανέμορφη Κλειώ Εβανς ένα εντυπωσιακό χρυσό μενταγιόν δεμένο με διαμάντια, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του ήταν πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο της είχαν χαρίσει μέχρι εκείνη την ώρα.

Η ίδια το δέχτηκε και από τότε δεν ήταν λίγες οι φόρες που στόλισε το μπούστο της με το πανάκριβο κόσμημα. Αυτό που τη συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν το ότι αυτό το συγκεκριμένο δώρο ο Καντάφι το έδινε μόνο σε πρόσωπα που εκείνος είχε επιλέξει να φορούν κάτι δικό του.
πηγη