ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σε τι πειρασμό υπέκυψε ο Γιώργος Τσαλίκης;



Μπορεί να είναι λάτρης της γυμναστικής και του fitness, αλλά οι πειρασμοί είναι πολλοί για τον Γιώργο Τσαλίκη, που το «παλεύει» να τους αντισταθεί αλλά τελικά όλο κάτι συμβαίνει και υποκύπτει.

Μεγάλη του αδυναμία; τα γλυκά! Συχνά πυκνά μας ενημερώνει μέσω Twitter για τους γλυκούς πειρασμούς αλλά και τις ενοχές που νιώθει αφού πρώτα τους φάει!




Έτσι και χθες, επιστρέφοντας χαράματα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ένιωσε μια λιγούρα ο άνθρωπος και είπε να την ικανοποιήσει: «Πως γίνεται να μπορώ να αντισταθώ σε τόοσαα… και να υποκύπτω αμαχητί στη Μerenda… και ειδικά πριν κοιμηθώ… Καταστροφή. Καλή εβδομάδα!» έγραψε στο Twitter του.



Και επειδή λένε πως όπως ξεκινήσεις την ημέρα σου κάπως έτσι θα την τελειώσεις, ο τραγουδιστής αποφάσισε να υποκύψει σε ακόμα έναν πειρασμό πιο… αλμυρό αυτή τη φορά αλλά εξίσου παχυντικό! «Αφού ξεκίνησα τη Δευτέρα με Merenda, θα την κλείσω το βράδυ με σπαγγέτι και καλή παρέα…!».


Έχει ρεπό βλέπετε σήμερα και είπε να το… «γιορτάσει»!

Καλή όρεξη να του ευχηθούμε…


απο star