ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τι επιφυλάσσει το 2012 στην Τατιάνα Στεφανίδου


Ο αστρολόγος Χρήστος Ντούβλης, κάνει τις προβλέψεις του για τους επώνυμους και το τι θα τους συμβεί το 2012. Στο free press… των νοτίων προάστιων, Life, διαβάσαμε τι θα τύχει στην Τατιάνα Στεφανίδου, τη νέα χρονιά:

«Άτομο ενθουσιώδες αλλά και επίμονο, <<σκάει γάιδαρο>>! Έχει πολύ καλή αισθητική αντίληψη και κατανόηση. Είναι άνθρωπος αξιόπιστος και άκρως αποτελεσματική σε ότι πιάσει στα χέρια της. Οι λεπτομέρειες δεν της διαφεύγουν ποτέ. Εργάζεται σκληρά γιατί αγαπά την εργασία. Της αρέσει να προσφέρει. Συμβόλαια ή δεσμεύσεις που θα γίνουν από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι το φθινόπωρο του 2012 απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί εμπεριέχουν πολύ όνειρο, αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Συνιστώ να ελέγχει κατά καιρούς τις φήμες που κυκλοφορούν. Μέχρι το φθινόπωρο του 2012 έχει πολλούς απέναντι της. Τρελοί και παλαβοί προκύπτουν στο δρόμο της. Απαιτείται υπομονή που τη διαθέτει και διπλωματική συμπεριφορά. Ένα κόσκινο όλων των σχέσεων, φίλων και συνεργατών είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση, γιατί τη φρενάρουν.»

entertv.gr