ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα η Μέρκελ παρεμβαίνει και στο θέμα των Σκοπίων


Ο κ. Γκρούεφσκι, από την πλευρά του, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του σκοπεύει να υποβάλει νέα αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας, τον Μάιο στο Σικάγο.
Τη στήριξή της στην...
επιθυμία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησής της, στην καγκελαρία, με τον πρωθυπουργό της ΠΔΓΜ Νικόλα Γκρούεφσκι.


Η κ. Μέρκελ απηύθυνε έκκληση σε Αθήνα και Σκόπια για συνέχιση της διαπραγμάτευσης και επίτευξη συμφωνίας στο θέμα της ονομασίας. "Το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να διευθετηθεί. Για αυτό και εγώ θα συνέχιζα οπωσδήποτε τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και θα προσπαθούσα να βρω μια λύση. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε όλοι συνηθισμένοι στους συμβιβασμούς, διαφορετικά η Ένωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει", επισήμανε η Καγκελάριος.

newsit.gr