ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος επώνυμος παρέδωσε τις πινακίδες του τζιπ του;


Η κρίση celebrities δεν κοιτά !!!

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως έχει να επηρεάζει αρκετά ακόμη και τους επώνυμους...

Σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα", ο γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας μίλησε για την κρίση, τους πολιτικούς και όσα αναγκάστηκε να αλλάξει στην καθημερινότητά του.
Το γεγονός ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αναθεωρήσει πολλά ελέω οικονομικής κρίσης τόνισε ο Πύρρος Δήμας στο "Πρώτο Θέμα". Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε πως έχει παραδώσει τις πινακίδες του τζιπ του, παρά το γεγονός ότι έχει 4 παιδιά, κρατώντας μόνο το ένα αυτοκίνητό του.




"Δεν ξέρουμε αν φτάσαμε στον πάτο, αν υπάρχει φως στο τούνελ. Κάθε μέρα λένε και άλλα πράγματα", είπε αναφερόμενος στους Έλληνες πολιτικούς ενώ μίλησε και για το πώς προετοιμάζει τα παιδιά του για τα νέα οικονομικά (και μη) δεδομένα της χώρας.


"Πιστεύω πως κάθε γονιός πρέπει να προετοιμάσει τα παιδιά μου, Εμένα είναι προβληματισμένα και κάνουμε συχνά συζητήσεις στο σπίτι. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαστε δισεκατομμυριούχοι και πως δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Πολλοί αθλητές ζουν με τα λίγα και τα βασικά", συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας.

 lay-out.gr