ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

"Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα θα παρασύρει και την Κύπρο"


Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρεάζει δυστυχώς και την Κύπρο, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και εκφράζει την ευχή να μην καταρρεύσει, γιατί, όπως αναφέρει, εάν καταρρεύσει θα μας παρασύρει κι εμάς. «Δεν θα σταθούν οι τράπεζές μας, εάν πτωχεύσει....


η Ελλάδα, κακά τα ψέματα. Εκείνο που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα είναι οι αδελφοί μας εκεί να αλλάξουν νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία που έχουν δεν θα τους ωφελήσει», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος. Υποδεικνύει ότι πρέπει να σταματήσουν για παράδειγμα τις κινητοποιήσεις και οι απεργίες, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, κάθε απεργία έχει κόστος.

«Δεν έχει εισόδημα ή θετικά αποτελέσματα. Όλα είναι αρνητικά. Απλά στέλνει μερικά μηνύματα, αλλά όλα τα μηνύματα είναι μετά τη 12η. Δεν υπάρχει διόρθωση. Έπρεπε προηγουμένως να φώναζαν», αναφέρει.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος, αφού έθεσε το ερώτημα «το κράτος ποιος το μπατίρισε;», υποστήριξε στην απάντηση του: «Όλοι τους, με επικεφαλής τους πολιτικούς. Όλοι όσοι δούλευαν στο κράτος όπου μπορούσαν να κλέψουν έκλεβαν. Ήταν φυσικό ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να σταματήσει».