ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Νίκος Αλιάγας: «μην ταπεινώνετε τους Έλληνες»


«Το να χτυπάμε τους Έλληνες είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη...
Μην ταπεινώνουμε τους Έλληνες», λέει ο Νίκος Αλιάγας σε γαλλικό περιοδικό και μιλά για την κρίση και την κατάσταση στη χώρα μας.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο «Le Point», προειδοποιώντας για τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας:  «Η πραγματικότητα της χώρας βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που παίζεται στις Βρυξέλλες. Η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί σημαντικά, η μεσαία τάξη έχει επιβαρυνθεί με φόρους και μας δανείζουν χρήματα με επιτόκια κυνικά και άδικα. Η μεσαία τάξη είναι αυτή που υποφέρει».

Μάλιστα, ο Νίκος αναφέρει ως παραδείγματα σχολεία στα βόρεια της χώρας που δεν είχαν θέρμανση ενώ ο υδράργυρος έδειχνε -10, τα συσσίτια που πληθαίνουν και τον κατώτατο μισθό που πια είναι 400 ευρώ.

«Πλέον, η πολιτική τάξη δεν εκπροσωπεί ούτε τις ανάγκες ούτε τις προσδοκίες της κοινωνίας», υποστηρίζει ο παρουσιαστής και καταλογίζει ευθύνες στους πολιτικούς.

Από τα «βέλη» του δεν ξέφυγε ούτε η Γερμανίδα καγκελάριος: «το να μας ζητούν να πουλήσουμε  τα νησιά μας για να πληρώσουμε τα χρέη μας, όπως είπε η κα. Άνγκελα Μέρκελ είναι απαράδεκτο για την χώρα... Όπως και το να μας στέλνετε έναν Γερμανό επίτροπο, ενώ η Γερμανία ποτέ δεν μας αποζημίωσε για τα δεινά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».


star.gr