ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός μετά τον αγώνα με την Ξάνθη


Στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας της Super League επέστρεψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», με τρία γκολ στα τελευταίο...
12λεπτο του αγώνα με την Ξάνθη, επικράτησαν με 3-0 των Ακριτών στο ΟΑΚΑ, κι έτσι επανήλθαν στην κορυφή, όντας στο +2 από τον Ολυμπιακό.

Τα γκολ του «τριφυλλιού», που αγωνίστηκε στο  ματς χωρίς τους Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνη, πέτυχαν οι Τοτσέ (78'), Καραγκούνης (88') και Πετρόπουλος (90’).
Η ομάδα του Φερέιρα, έστω  και δύσκολα νίκησε με σκορ 3-0 την Ξάνθη και άφησε δύο βαθμούς πίσω της τον Ολυμπιακό.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό ήρθε με αρκετό άγχος και στα τελευταία λεπτά του ματς. Η Ξάνθη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αλλά μετά το 1-0 που ήρθε στο 78',  όλα ήταν εύκολα για τους γηπεδούχους.

Να τονιστεί πως ο ΠΑΟ αγωνίστηκε μ ε πολλές ελλείψεις και δίχως τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του, τον Λέτο, τον Κατσουράνη, τον Κουίνσι.

Στο 78' και ενώ η αγωνία ήταν μεγάλη για τον Παναθηναϊκό, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε την προσπάθεια μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπιασε το σουτ, η μπάλα είχε πορεία για τα δίχτυα και  ο Τοτσέ σχεδόν επί της γραμμής σφράγισε το 1-0.

Στο 89' με απ' ευθείας φάουλ ο Καραγκούνης πέτυχε το 2-0 και το 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις με αριστερό σουτ του Πετρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση, αλλά με την είσοδο στο παιχνίδι των Καραγκούνη και Χριστοδουλόπουλου, το πάθος ήταν ο οδηγός για τους παίκτες του Φερέιρα. Η Ξάνθη θέλησε να πάρει ακόμη και τη νίκη παίζοντας ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων, χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Τώρα, στη  βαθμολογία ο ΠΑΟ έχει 51 βαθμούς και ο Ολυμπιακός 49.

Διαιτητής: Αρετόπουλος.

Κίτρινες: Κλέιτον, Μαρσελίνιο, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Στάσιακ.


Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο(63' Πετρόπουλος), Ζέκα, Μαυρίας(46' Χριστοδουλόπουλος), Κλέιτον(73' Καραγκούνης), Τοτσέ.

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης(80' Νταρμπιόν), Βλαχοδήμος, Πόι (80' Σουάνης), Μάνταλος(63' Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι.
ΤΑ ΝΕΑ