ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δαιμονισμένη μητέρα έκοψε το λαιμό του μωρού της!


Μία μητέρα από το Μιζούρι κατηγορείται πως έκοψε το λαιμό της εννέα μηνών κόρης της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση… δαιμονισμού, όπως η ίδια πιστεύει.
Η αστυνομία του Κάμντεν στο Μιζούρι δέχθηκε στις αρχές του μήνα ένα τηλεφώνημα από έναν νεαρό, ο οποίος κατήγγειλε πως βρήκε αίμα κι ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι στο δωμάτιο της μητέρας του. Έπειτα από έρευνα τρεισήμισι ωρών, οι αστυνομικοί βρήκαν στο δάσος, κοντά στο σπίτι, μέσα σε μία λίμνη αίματος ένα μωρό εννέα μηνών.
Στην αρχή οι αστυνομικοί θεώρησαν πως το βρέφος ήταν νεκρό, αλλά εκείνο ανασήκωσε το κεφάλι του: ήταν ζωντανό! Ένας αστυνομικός έβαλε ένα κομμάτι ύφασμα πάνω στο λαιμό του, το πίεσε, κάλυψε το μωρό με κάτι ζεστό κι έτρεξε στο ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει στο σημείο.
Το μωρό υποβλήθηκε σε επέμβαση και πήρε έπειτα από λίγες μέρες εξιτήριο. Σήμερα βρίσκεται υπό δικαστική προστασία.
«Είναι θαύμα που ζει, ο Θεός βοήθησε», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα Μπράντι Σίμπσον, που επίσης είχε τραύμα στο λαιμό, αλλά η κατάστασή της βελτιώνεται.
Το περιστατικό σόκαρε την οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας αλλά δεν αποτελούσε έκπληξη για τον πάστορα Μπομπ Ωμπόσον της εκκλησίας της περιοχής, ο οποίος κατέθεσε πως η γυναίκα είχε εισβάλει τον Οκτώβριο στην εκκλησία φωνάζοντας «πάρε το μωρό μου, πάρτο»! «Πέταξε σχεδόν το μωρό στα χέρια μου και έλεγε "δέσε με τώρα, δέσε με"».
Λίγο αργότερα η γυναίκα σταμάτησε να μιλάει αλλά έγραψε σε ένα χαρτί «Μην με αφήσεις να βλάψω το μωρό μου».
Ο πάστορας ανέφερε πως προσευχήθηκε μαζί της αλλά όταν άρπαξε το μωρό κι επιχείρησε να φύγει, κάλεσε την Άμεση Δράση.
Οι αρχές ανακοίνωσαν πως βρήκαν ηρωίνη στο σπίτι της γυναίκας.
Ένας γείτονας ανέφερε πως τα προβλήματά της έχουν παρελθόν, καθώς το Σεπτέμβριο το πτώμα του πρώην φίλου της- και πατέρα του παιδιού- βρέθηκε επίσης στο δάσος.
Η Σίμπσον φυλακίστηκε και η εγγύηση προσδιορίστηκε στα 200.000 δολάρια.

24wro