ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτοσέλιδο της Daily Mail η Ελληνίδα που ήθελε να αυτοκτονήσει στο ΟΕΚ


Για περισσότερες από τρεις ώρες σήμερα μια γυναίκα είχε βγει στο παράθυρο του ΟΕΚ και απειλούσε να αυτοκτονήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επικείμενη κατάργηση του οργανισμού.

Τελικά η γυναίκα... πείστηκε να κατέβει. Την είδηση έχει στο πρωτοσέλιδο της η βρετανική Daily Mail στην ηλεκτρονική της εκδόση. Tο ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά “Πρόκειται για τη δραματική στιγμή που μια Ελληνίδα απειλεί να αυτοκτονήσει από το παράθυρο του γραφείου της γιατί κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της λόγω της κρίσης.” Αναφέρει μάλιστα πως η γυναίκα έχει ένα παιδί με χρόνια ασθένεια και η κατάσταση αν χάσει τη δουλειά της θα γίνει ακόμη πιο δραματική.

“Η Ελλάδα είναι υπό μεγάλη πίεση. Η γυναίκα τελικά μεταπείστηκε να μην δώσει τέλος στη ζωή της αλλά οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν τα σκληρά μέτρα και κάνουν συνεχείς διαμαρτυρίες” αναφέρει η εφημερίδα.

Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό από την στιγμή της απόπειρας της γυναίκας να πέσει στο κενό ενώ τονίζεται το γενικότερο δύσκολο κλίμα που επκρατεί στη χώρα μας.mediagate