ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Θαλάσσιος ελέφαντας επιτέθηκε στη Shakira!


Λίγο έλειψε οι διακοπές της Shakira στο Κέιπ Τάουν της Αφρικής να μετατραπούν σε τραγωδία, όταν ένας θαλάσσιος ελέφαντας ...
πετάχτηκε μέσα από το νερό και της επιτέθηκε.

Η 35χρονη Shakira σώθηκε την τελευταία στιγμή από τον αδερφό της Tony, ο οποίος επενέβη άμεσα και την απομάκρυνε από το θαλάσσιο θηλαστικό.

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η τραγουδίστρια του “The Hips Don't Lie” περιέγραψε το περιστατικό και πόσταρε φωτογραφίες με το τραυματισμένο της χέρι.
 «Είδα στα ανοιχτά θαλάσσιους ελέφαντες και φάλαινες και αποφάσισα να πάω πιο κοντά. […] Ξαφνικά, ένας θαλάσσιος ελέφαντας όρμησε από το νερό, με κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να με δαγκώσει. […] Παρέλυσα απ' το φόβο μου! Ο αδερφός πετάχτηκε μπροστά μου, με άρπαξε και στην κυριολεξία μου έσωσε τη ζωή».
Λίγο πριν το περιστατικό η Λατίνα τραγουδίστρια είχε διαμαρτυρηθεί στον ξεναγό ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν έτυχε να δει από κοντά κάποιο άγριο ζώο!




nooz.gr