ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Το κτήνος στη φυλακή



Τον δρόμο των φυλακών έδειξαν οι δικαστικοί λειτουργοί στο ανθρωπόμορφο τέρας, στον πατέρα που βίασε και σκότωσε την 1,5 ετών κορούλα του. Καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους εισαγγελέας και ανακριτής, οι οποίοι τον... έκριναν προφυλακιστέο και τον έστειλαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.Με συνοδεία τουλάχιστον τριών αστυνομικών και ενός αξιωματικού οδηγήθηκε χθες ο 25χρονος στο γραφείο της 4ης τακτικής ανακρίτριας στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών, της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και της προμήθειας ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Απ’ έξω από το γραφείο της 4ης τακτικής ανακρίτριας είχε αναπτυχθεί δύναμη των ΜΑΤ για τον φόβο των Ιουδαίων, δηλαδή μήπως φανεί κάποιος από τους συγγενείς του 1,5 ετών νηπίου με σκοπό να επιτεθεί ή να βλάψει τον δράστη.

Ωστόσο, κανείς δεν από τους συγγενείς δεν θέλησε να μεταβεί στο δικαστικό μέγαρο, αλλά και ούτε κάποιος από τους κοντινούς ανθρώπους του δράστη δεν φάνηκε για να του συμπαρασταθεί, αφού -όπως φαίνεται- ο φόνος και η βάναυση σεξουαλική κακοποίηση του μωρού έχει συνταράξει κυριολεκτικά τη μικρή κοινωνία της Χαλάστρας του νομού Θεσσαλονίκης.

Ολοι φαίνεται πως τον έχουν «ξεγράψει», και αυτό φάνηκε από το γεγονός της τρανταχτής απουσίας τους.

«Ο πελάτης μου είναι άρρωστος, θα έπρεπε να μπει σε ίδρυμα, και όχι σε φυλακή» μας είπε ο ποινικολόγος Παύλος Αντ. Τσιάκαλος, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του θα οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τοξικομανής πατέρας είχε πει στην εισαγγελέα Ιωάννα Ζωγράφου ότι το 1,5 ετών κοριτσάκι του γκρίνιαζε και ως συνέπεια αυτού του έπεσε μια δόση ηρωίνης στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα ήταν να θολώσει ο νεαρός άντρας, ο οποίος δεν δίστασε να κακοποιήσει σεξουαλικά το ίδιο του το αγγελούδι και ύστερα να το αφήσει σε λιπόθυμη κατάσταση, που το οδήγησε στον θάνατο!

Ετσι, με βάση τα όσα φέρεται να είπε ο νεαρός άντρας στις αρχές, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου θα έχει χρόνο να σκεφτεί τι πραγματικά έκανε στο ίδιο του το σπλάχνο.




www.katse-kala.com