ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Άννα Βίσση «Το ταξίδι μου στην Κένυα»


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Sfera 102,2 η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για το ταξίδι της στην ενώ τώρα έφτασε η στιγμή να γράψει γι’ αυτό στο επίσημο site της.

«Την άλλη εβδομάδα θα πάω στην Κένυα σε ένα μικρό χωριό, θα μας φιλοξενήσει ο μητροπολίτης. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό οργανισμό, "Σοφία για τα Παιδιά" λέγεται (από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κύπρο ξεκινά όλο αυτό το πράγμα). Πάμε μια παρέα ανθρώπων εκεί, όπου θα κάνω μια συναυλία για να μαζευτούν λεφτά για να χτιστεί ένα ορφανοτροφείο για κάποια παιδάκια — αυτές τις φατσούλες που βλέπουμε και στεναχωριόμαστε. Αποφάσισα ενεργά να δώσω κάτι που μπορώ μέσα από τη φωνή μου. Δεν ήθελα απλά να τραγουδήσω εδώ και να στείλω τα λεφτά, αλλά να πάω και να δω για ποιους τραγουδάω και γιατί το κάνω» είχε δηλώσει.

Με νέα ανάρτησή  της στο επίσημο site της αναφέρει:
«Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το “συγκεκριμένο” ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα. Στη αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλά γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ό,τι μα ότι κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν. Και έτσι από την επιτομή της πλήρους ανέχειας , φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας ξαφνικά ξυπνάς απ’ τα δικά σου “πολυτελή” λήθαργα και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα».
yupi.gr