ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μυστικά της Εδέμ: Νεκρός ο Μπέλλος


Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» όπου στα επόμενα επεισόδια θα πέσουν πυροβολισμοί, που θα στοιχίσουν την ζωή σε κάποιον από τους πρωταγωνιστές!

Όπως διαβάζουμε στο «TVΖάπινγκ», σε μία συμπλοκή που θα γίνει ο Μπέλλος θα πυροβολήσει την Νταίζη, όμως, εκείνη θα φοράει αλεξίσφαιρο και την γλιτώνει. Για τον ραδιούργο της υπόθεσης, όμως, το τέλος δεν θα είναι καλό, αφού θα πέσει νεκρός από τα πυρά ενός σκοπευτή.

Η Νταίζη θα την σκαπουλάρει και θα συνεχίζει να καταστρώνει τα σατανικά της σχέδια, ενώ η Στέλλα -που θα δει τον Μπέλλο νεκρό και την Νταίζη να πέφτει κάτω- θα πάθει απίστευτο σοκ από το οποίο θα συνέλθει μόλις αντικρίσει την Νταίζη όρθια στα πόδια της.

Στο μεταξύ, ο Μπέλλος θα τρομάξει την Νόρα στέλνοντάς της φωτογραφίες στις οποίες η μητέρα της εμφανίζεται χτυπημένη και παραμορφωμένη! Η έγκυος παθαίνει λαχτάρα, όμως, σπεύδει να αγκαλιάσει την μητέρα της όταν αντιλαμβάνεται πως επρόκειτο για «βρώμικο» κόλπο.

Από τις εξελίξεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας, με τον Στέφανο και την Εριέττα να έρχονται όλο και πιο κοντά... Κι ενώ η Μελίτα τον διεκδικεί, εκείνος πιστεύει πως μόνο η Εριέττα τον αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς! Πάντως, η Μελίτα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα διεκδικήσει τον αγαπημένο της με διάφορα κολπάκια... Λέτε να γυρίσει πίσω;