ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ποια ηθοποιός έχει αδυναμία στις γυναίκες;


Στα καλύτερα της βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Eva Longoria. Μπορεί ο πρώην σύζυγος της να την απάτησε με μια από τις καλύτερες της φίλες, όμως η 35χρονη ηθοποιός δεν το έβαλε κάτω.
Όχι μόνο συνέχισε τη ζωή της, αλλά πλέον είναι ξανά ερωτευμένη και το απολαμβάνει. Ο «τυχερός» (Eduardo Cruz), είναι κατά 10 έτη νεότερος, κούκλος και αδερφός της Penelope Cruz!
H Longoria δεν κρύβει πλέον τον έρωτα της ο οποίος… «της φαίνεται»! σε φωτογράφηση της για γυναικείο περιοδικό, η σέξι ηθοποιός λάμπει στην κυριολεξία.
Ωστόσο όπως παραδέχεται και η ίδια στη συνέντευξη της, πέρασε αρκετά δύσκολα μέχρι να επανακάμψει μετά το χωρισμό: «Κάθε φορά που μιλάω γι΄αυτό θέλω να κλάψω. Ήταν πολύ δύσκολο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω με αξιοπρέπεια και χωρίς πολύ δράμα».
Δεν κρύβει μάλιστα την αδυναμία της για τις… γυναίκες! «Άλλοι άνθρωποι συλλέγουν νομίσματα και γραμματόσημα. Εγώ συλλέγω καταπληκτικές, έξυπνες και ενδιαφέρουσες γυναίκες». Στο σπίτι της αυτή την περίοδο μένει με δυο κολλητές της. Όταν εκείνη λείπει, οι συγκάτοικοι της φροντίζουν τα του σπιτιού: «όταν χωρίζεις θες να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε νοιάζονται. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνες», λέει.
star.gr