ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ελεονώρα Μελέτη : Τα σχόλια για τη Νάντια Μπουλέ


Τον εντυπωσιασμό της από τις χορευτικές επιδόσεις της Νάντιας Μπουλέ, όπως αναδείχθηκαν μέσα από τη χθεσινή παρουσία της στο πρώτο live του «Dancing With the Stars» εξέφρασε η συμπαίκτριά της στο σόου, Ελεονώρα Μελέτη.

Εκτός από την καλή επίδοση της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας που εκφράστηκε από την Ελεονώρα Μελέτη, σχολιάστηκε από τους συνεργάτες της η απόσταση που κράτησε από τον παρτενέρ της που θεωρήθηκε ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλη, αφού στους λάτιν χορούς το ζευγάρι συνηθίζεται να χορεύει πολύ κοντά.
Στη συνέχεια, έγινε λόγος για την ελεύθερη προσαρμογή του cha cha σε μια μοντέρνα χορογραφία, όπως αυτή που χόρεψε η Νάντια Μπουλέ που δεν περιοριζόταν στα βασικά βήματα. Η Ελεονώρα που χόρεψε τον ίδιο χορό ξεκαθάρισε: «Το cha cha το βρήκα αρκετά δύσκολο. Όταν είπα στον παρτενέρ μου ότι φοβάμαι να κάνω όλα αυτά τα συρσίματα και τα πεσίματα που είχα δει στο πρώτο “Dancing With the Stars” επειδή είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, μου είπε ότι αυτό είναι το πιο εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι τα βασικά βήματα».
yupi.gr