ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γιάννα Τερζή: Ερωτευμένη



Ο φτερωτός έρωτας άγγιξε την καρδιά της κόρης του Πασχάλη Τερζή! Η Γιάννα Τερζή είναι φουλ ερωτευμένη με έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Steps» του ANT1. Εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι με τον ταλαντούχο χορευτή Αχιλλέα Μανώλη, που υποδύεται τον Πέτρο στη σειρά.


Ο νεαρός και ταλαντούχος καλλιτέχνης υπηρετεί αυτή την περίοδο τη στρατιωτική του θητεία και περιμένει με αγωνία να πάρει το απολυτήριό του και να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζει με τη Γιάννα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Υianna γύρισε το βιντεοκλίπ του πρώτου αγγλόφωνου τραγουδιού της με τίτλο «Τurn me up». H αλλαγή στην εμφάνισή της -μιλάμε για στροφή 180 μοιρών- αλλά και ο νέος, αμερικάνικος αέρας της ξάφνιασε ευχάριστα πολλούς. Σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι της όμως δεν είναι μόνη, αφού έχει αποκτήσει πολλούς καλούς φίλους - Ελληνες και Αμερικανούς. Ενας όμως έχει κατακτήσει την καρδιά της.

Πρόκειται για τον πολυτάλαντο νεαρό καλλιτέχνη Αχιλλέα Μανώλη, που έχει δώσει τα δικά του δείγματα γραφής στη Νέα Υόρκη ως χορευτής, ηθοποιός και μοντέλο. Ο «ωραίος Ελληνας», όπως τον αποκαλούν οι Αμερικανοί, κατάγεται από τα Τρίκαλα και από παιδάκι σπούδασε χορό και πρότυπά του ήταν ο Μάικλ Τζάκσον και ο Πάτρικ Σουέιζ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει κάνει σπουδές χορού στη διάσημη σχολή χορού του Μορίς Μπεζάρ στην Ελβετία. Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της σειράς «Steps», που βλέπουμε αυτή την περίοδο από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, και αμέσως μετά θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου σκοπεύει να ασχοληθεί με φωτογραφήσεις επιδείξεων μόδας αλλά και αθλητών και καλλιτεχνών της hip hop και R'n'B σκηνής.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
www.espressonews.gr