ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ζαμπίδης: «Δε μπορούν να με νικήσουν οι Τούρκοι»


«Οι Τούρκοι δε μπορούν να με νικήσουν» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής του kick-boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του επί του Αλί Γκουνάρ και τη διατήρηση του τίτλου του.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό NovaΣΠΟΡ FM, ο «Iron Mike» τόνισε ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην καριέρα του από Τούρκο: «Έχω αγωνιστεί με τους 7-8 καλύτερους Τούρκους αθλητές και δεν έχω χάσει ποτέ. Άλλωστε και τον παγκόσμιο τίτλο τον πήρα πρώτη φορά νικώντας Τούρκο. Από τότε στη Μελβούρνη και μετά κάθε φορά ετοιμάζουν κάποιον να με αντιμετωπίσει, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο που παρακολούθησε από κοντά ή από την τηλεόραση την προσπάθειά του.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στο ΣΕΦ, ειδικά για τις εποχές που ζούμε και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.Ελπίζω να υπήρξε μέσα από το δικό μου αγώνα και μια ψυχική ανάταση και θετική ενέργεια. Και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά, όπως έμαθα. Γενικότερα, οι Έλληνες έχουμε πολεμικό DNA» υπογράμμισε ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος, όμως, ξεκαθάρισε πως φέτος δεν υπάρχει χρόνος για… χορούς!

«Το πρόγραμμά μου φέτος είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο εκτός από προετοιμασία. Την περασμένη σεζόν ήταν διαφορετικά τα πράγματα για αυτό πήρα μέρος στο τηλεπαιχνίδι»…!
 Πηγή star.gr