ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μαρία Μπεκατώρου: Θα παρουσιάζει το Master Chef junior


Το «Master Chef junior» βρήκε την παρουσιάστριά του! Ύστερα από πολλές συσκέψεις τα στελέχη του Mega αποφάσισαν ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι αυτή που θα βοηθά τους λιλιπούτειους chef. Η «βασίλισσα των Τζιτζιφιών» έκλεισε για την παρουσίαση του ριάλιτι, παρ’ όλο που η ίδια αλλά και το κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό μέχρι η συνεργασία να… δεθεί και με συμβόλαιο.

Αρχικά το Mega είχε προτείνει την παρουσίαση στην Ευγενία Μανωλίδου. Εκείνη όμως αρνήθηκε, γιατί δεν ήθελε να αναλάβει ένα reality μαγειρικής με παιδιά. Ετσι, τα στελέχη του καναλιού αλλά και της εταιρείας παραγωγής αναζητούσαν άλλη παρουσιάστρια και τότε στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου, που με τη συμμετοχή της στο «Just the two of us» κέρδισε ακόμα περισσότερο το κοινό με τα νάζια και την τσαχπινιά της.
Μάλιστα, στελέχη του Mega άφησαν να διαρρεύσει το όνομά της ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις. Το γεγονός ότι τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και εμφάνιζαν την παρουσιάστρια ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας, έβγαλε την οριστική απόφαση. Έτσι, η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι αυτή που θα βοηθά τους λιλιπούτειους σεφ στις μαγειρικές δοκιμασίες.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησαν μαζί της και της ζήτησαν να κάνουν δοκιμαστικό. Εντούτοις αποφασίστηκε ότι το γύρισμα που θα κάνουν είναι μόνο για να γίνει το τρέιλερ όταν πέσουν επίσημα και οι υπογραφές. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και το «Master Chef junior» θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα προβάλλεται τα σαββατοκύριακα.
Την ίδια χρονική περίοδο θα προβάλλεται στο Mega και το «Just the two of us». Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που η Δούκισσα Νομικού δεν θα παρουσιάσει το ριάλιτι μαγειρικής με τα παιδιά παρά τις πιέσεις που λέγεται ότι άσκησε γνωστή εταιρεία παιχνιδιών που ποντάρει πολύ στην παρουσιάστρια. Τα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν πως θα ήταν λάθος την ίδια περίοδο η Δούκισσα να παρουσιάσει δύο διαφορετικές εκπομπές όταν μάλιστα μπορούν να αξιοποιήσουν τη Μαρία Μπεκατώρου.
Βέβαια, μπορεί η Δούκισσα να μην παρουσιάσει το «Master Chef junior», αλλά βρίσκεται ένα βήμα πριν αναλάβει την παρουσίαση του δεύτερου «Master Chef» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Φεβρουάριο του 2011, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το «Just».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
www.espressonews.gr