ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Λευτέρης Πανταζής: Aν χρειαστεί να κάνω μπότοξ, θα το κάνω


Ο Λευτέρης Πανταζής σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ένθετο Radar του «Έθνους της Κυριακής» , μίλησε μεταξύ άλλων για...
την εικόνα του, για συναδέλφους του στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει μπότοξ, λόγω του επαγγέλματός του. Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε:«Πάντα κάνω ένα βήμα παραπάνω από αυτό που περιμένουν οι άλλοι. Πάντα ψάχνομαι». Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε :«δεν θέλω να προγραμματίζω, τρώω μία στο κεφάλι και τελειώνει το θέμα».
Στην ερώτηση αν θεωρεί διάφορους συναδέλφους του που έχει βοηθήσει αχάριστους, ο τραγουδιστής απάντησε:«Ναι αλλά δεν τους παρεξηγώ. Δεν φταίνε αυτοί. Κάθονταν μια μέρα σπίτι και τους ήρθε κατακέφαλα η επιτυχία. Δεν κρατάει βέβαια αυτό για πολύ και οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Η προσγείωση είναι πολύ ανώμαλη. Αν δεν είσαι προετοιμασμένος θέλεις ψυχολόγο να επιβιώσεις».Για το αν έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και για το ενδεχόμενο να κάνει και μπότοξ, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Μαλλάκια έχω βάλει. Ήμουν από τους πρώτους που έκαναν εμφύτευση μαλλιών πριν από 15 χρόνια. Αλλά αν χρειαστεί να κάνω κάτι στο μέλλον, ένα μπότοξ ή οτιδήποτε άλλο θα το κάνω. Καλλιτέχνης είμαι».Όσο για τα επαγγελματικά του, ο Λε-Πα προγραμματίζει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα για το καλοκαίρι, και παράλληλα του έχει γίνει πρόταση και για συναυλίες σε ΗΠΑ, Λατινική Αμερική και Αυστραλία. Μετά το Πάσχα ο τραγουδιστής θα κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες προκειμένου να «κλειδώσει» και το σχήμα στο οποίο θα εμφανίζεται στη παραλιακή.




myworld.gr