ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι λέει για τη Μπεκατώρου, τον Λιάγκα και τη Σκορδά;



Η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» συνέλαβε τον Τρύφωνα Σαμαρά την ώρα που έφτασε στα Κάπα studios για τη χθεσινή εκπομπή του “Dancing with the Stars Daily”.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, ο Τρύφωνας δεν παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν κλειστή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να αποκτήσει ένα μικρό καρούμπαλο στο κεφάλι.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πάει καλεσμένος στο «Πρωινό mou», ο Τρύφωνας απαντάει: «Λίγα για τον Γιώργο Λιάγκα! Αλλιώς μπορεί να τα πει κάποιος, κι αλλιώς βγαίνουν. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι φίλοι μου. Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι χωρίς να υπάρχει. Αν με καλέσουν για τι να μην πάω;»

Όσο για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν όλοι και τον αποκαλούν "Μπεκατώρου του Dancing with the Stars”, δηλώνει: «Τη Μαρία Μπεκατώρου τη συμπαθώ πάρα πολύ γιατί δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά και έχει μια αθωότητα, που μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ».

yupi.gr