ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Χτύπησαν φλέβα χρυσού στην Κύπρο!


Φλέβα χρυσού χτύπησαν Καναδοί στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Κακοπετριά σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Σημερινή....

Καναδική εταιρεία κατέγραψε από 4,5 μέχρι και 6,1 γραμμάρια καθαρού χρυσού ανά τόνο πετρωμάτων. Τα ευρήματα αυτά ανακοινώθηκαν στα Χρηματιστήρια του Καναδά και της Φρανκφούρτης ενώ την περασμένη Τρίτη η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε παραχώρηση μετοχών με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης για να ενισχύσει το ερευνητικό πρόγραμμα των εξορύξεων στην Κύπρο.

Όπως ανακοινώθηκε, το ποσοστό χρυσού στα πετρώματα ποικίλλει ανάλογα με το βάθος της γεώτρησης, από το οποίο λήφθηκαν τα δείγματα.

Η εταιρεία αναμένει επίσης τα αποτελέσματα για την περιεκτικότητα των δειγμάτων σε ασήμι και άλλα μέταλλα.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Τζον Λάντο, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, δηλώνοντας ότι οι πρώτες αξιολογήσεις για την περιεκτικότητα σε χρυσό, αποδεικνύουν «το χρυσό δυναμικό της Κύπρου» και δικαιώνουν τους τεχνικούς και τους συμβούλους τους που πίστευαν ότι υπάρχει χρυσός στο νησί.
πηγη sigmalive