ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Α. Αγγέλου: Δε με ευνοεί η Ζέτα στο "Dancing"


Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Αργύρης...
Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου και φετινός διαγωνιζόμενος στο show του ΑΝΤ1, ''Dancing with the stars 2'', μίλησε στο περιοδικό “People”, για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, το show και τα προσωπικά του.

Ο Aργύρης που μετά το «Παρά Πέντε» έχει διατηρήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τη Ζέτα, ξεκαθαρίζει: «Δεν με ευνοεί η Ζέτα επειδή είμαστε φίλοι. Άλλωστε δεν μας βαθμολογεί εκείνη». Μετά το επιτυχημένο σίριαλ, οι δρόμοι της παρέας του «Παρά Πέντε» χώρισαν, αλλά όπως λέει και ο Αργύρης Αγγέλου «πάντα υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ μας». Δεν άλλαξε όμως μόνο αυτό αλλά και ολόκληρη η ζωή του από τότε: «και συναισθηματικά και πρακτικά».

Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός αφήνει πλέον το χρόνο να τον πάει μόνος του. «Βίωσα τη στεναχώρια, την αναγέννηση, και έζησα όλα τα στάδια».
Όταν δεν είναι καλά, παίρνει τηλέφωνα τους φίλους του και τους λέει: «”Ελάτε σπίτι να κλάψουμε το μακαρίτη”! Επιδιώκω να μην μένω μόνος μου πια».

Αυτή την περίοδο είναι μόνος του, επειδή όμως τρέχει συνεχώς δεν το σκέφτεται πολύ. «Αν ήμουν πιο ελεύθερος, θα μου έλειπε η συντροφικότητα», καταλήγει ο Αργύρης.

πηγη protothema