ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

To Twitter απενεργοποίησε προσωρινά τη νέα έκδοσή του



Tο Twitter εμφάνισε προβλήματα αργά το βράδυ της Τρίτης, εμφανίζοντας μια παλαιότερη έκδοση της ιστοσελίδας σε κάποιους χρήστες ενώ για κάποιους άλλους ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
Ένα μήνυμα στην... ιστοσελίδα του Twitter το οποίο παρείχε ενημέρωση σχετικά με την υπηρεσία ανέφερε: «Έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά το #ΝewTwitter. Οι μηχανικοί μας εργάζονται για την εκ νέου ενεργοποίηση και εμείς θα σας ενημερώσουμε σύντομα»

Το Twitter το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μικρά, 140 χαρακτήρων, μηνύματα σε ομάδες "followers" έχει πάνω από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς και έχει μια δημοφιλής υπηρεσία επικοινωνίας με διασημότητες, εταιρείες μέχρι και διαδηλωτές στη Μέση Ανατολή.

Τον περασμένο μήνα το Twitter ανακοίνωσε ότι μετέφερε τις υποδομές του σε μια νέα τοποθεσία, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα του επιτρέψει να είναι συνεχώς "ενήμεροι" των αναγκών χωρητικότητας του και να παράσχει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ένα ειδικό προσαρμοσμένο κέντρο δεδομένων στην Γιούτα το οποίο έμελλε να στεγάσει τον εξοπλισμό του Twitter μαστίζεται από προβλήματα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα, αναγκάζοντας την εταιρεία να μετακινηθεί σε μια εγκατάσταση στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια αντ' αυτού.

Μια εκπρόσωπος πάντως του Twitter δήλωσε ότι η εταιρεία δεν είχε στοιχεία για την παροχή πέρα από την δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα.

πηγη skai