ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

VIDEO: Γιατί ο Λιάγκας έψαχνε το κινητό της Σκορδά ενώ εκείνη μαγείρευε;

Άναψαν τα αίματα στο «Πρωινό mou» για δεύτερη φορά σήμερα. Μετά τη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ, ήρθε για να συμπληρώσει το καρέ, η συνέντευξη... του Κρατερού Κατσούλη.
Ο ηθοποιός, δήλωσε σε γνωστό περιοδικό ότι την απιστία μπορεί και να τη συγχωρούσε. «Πριν χωρίσεις με κάποιον που σε απάτησε πρέπει πρώτα να δεις ποιος φταίει και γιατί το έκανε. Πρέπει να δεις και τα δικά σου λάθη». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος με αυτό ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τον συνεχάρη για αυτή του δήλωση, λέγοντας: «Είναι πολύ αντρικό αυτό που είπε ο Κρατερός, πρέπει να είσαι μάγκας» Βέβαια, αυτή η καλοσύνη δεν κράτησε για πολύ για λίγα λεπτά μετά είπε: «Εγώ την απιστία της Καραβάτου θα τη συγχωρούσε της Σκορδά ποτέ» Και στη συνέχεια, την ώρα που η παρουσιάστρια μαγείρευε με τον Άκη Πετρετζίκη, ο σύζυγος έψαξε το κινητό της, λέγοντας χαριτολογώντας: «Μετά τη συνέντευξη του Κρατερού είπα να δω τι γίνεται…»


gossip-tv