ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνας κάνει ντελίβερι στο Λευκό Οίκο


Στην καρδιά της Ουάσιγκτον βρίσκεται το μαγειρείο ενός Έλληνα για τις συνταγές του οποίου σχηματίζονται  ... ουρές προκειμένου να απολαύσουν μια μερίδα μουσικά ή γεμιστά και παστίτσιο.

Τις ελληνικές συνταγές του έχουν δοκιμάσει μέχρι και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αλλά και ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους. Προκειμένου να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη Κώστα Φωστιέρη για τις υπέροχες λιχουδιές που γεύτηκαν έστειλαν από μία φωτογραφία τους με τις καλύτερες ευχές και την υπογραφή τους, που κοσμούν έναν από τους τοίχους του «Greek Deli». Η διαφορά του Κώστα Φωστιέρη από τους υπόλοιπους είναι ότι εκείνος απέδειξε πως η ελληνική κουζίνα μπορεί άνετα να γίνει μόδα ανάμεσα στους πολιτικούς και τους οικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ. Τον προτιμούν μέχρι και τα μέλη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που μπορεί να μην έχουν αποφασίσει με τα στελέχη τους τι ακριβώς θα γίνει με το «κούρεμα» του χρέους (PSI) στη χώρα μας, γνωρίζουν όμως πολύ καλά, όπως αναφέρει η Espresso, πολλά από τα φαγητά του Costas, όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν.

gossip-tv.gr