ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΗΠΑ: Γκέι σκάνδαλο στην «αυλή» του Μιτ Ρόμνεϊ!


Στέλεχος της εκστρατείας του Ρόμνεϊ, του υποψήφιου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, παραιτήθηκε αφού κατηγορήθηκε ότι απείλησε τον πρώην εραστή του.

Πρόκειται για τον  ...
σερίφη Πολ Μπαμπιού, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, όταν κατηγορήθηκε ότι απείλησε τον πρώην εραστή του με απέλαση στο Μεξικό στην περίπτωση που αποκάλυπτε τη σχέση τους.

Ο σερίφης Πολ Μπαμπιού αρνήθηκε ότι ο ίδιος ή ο δικηγόρος του απείλησαν τον Μεξικανό πρώην φίλο του αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του συμπροέδρου της εκστρατείας του Ρόμνεϊ στην Πολιτεία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μπαμπιού παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα ονόματι Χοσέ.

"Ο σερίφης Μπαμπιού παραιτήθηκε από την εθελοντική δουλειά του στην εκστρατεία ώστε να επικεντρωθεί στις κατηγορίες σε βάρος του. Στηρίζουμε την απόφασή του", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν συνεργάτες του Ρόμνεϊ.

Ο σερίφης Μπαμπιού θεωρείτο ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων στην Αριζόνα και πιθανός υποψήφιος για τις εκλογές στο τοπικό Κογκρέσο. Είχε μάλιστα επικρίνει έντονα τους χειρισμούς της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Στα μέσα τη εβδομάδας η εφημερίδα Phoenix New Times έγραψε ότι ο δικηγόρος του σερίφη ζήτησε από τον Χοσέ να υπογράψει μια συμφωνία που θα τον υποχρέωνε να μην αποκαλύψει τη σχέση τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δικηγόρος προειδοποίησε τον Χοσέ ότι αν συζητούσε για τη σχέση του με τον Μπαμπιού θα έθετε σε κίνδυνο την παραμονή του στη χώρα.


newsbomb.gr