ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ε. Παπαρίζου: Η φιλία της με τον Λάτσιο και η μυστική συνάντηση για το Dancing!


Η Έλενα Παπαρίζου πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως ... έπιασε πάτο και γι’ αυτό μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για Σουηδία. Η αρχική της απόφαση ήταν να μην επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Λάτσιος.

Η Έλενα έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις της πως ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν ο μόνος που ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να της πει για να την πείσει να μην τα παρατήσει όλα. Πέρα από αυτό την βοήθησε και στο comeback της δίνοντάς της την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Dancing On Ice.

H τραγουδίστρια πέρασε καταπληκτικά και απέκτησε πραγματικούς φίλους κατά την διάρκεια του show. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος επιβραβεύτηκε για την επιλογή της Έλενας στην θέση της κριτικής επιτροπής. Από την πρεμιέρα του Dancing, ο ΑΝΤ1 δεχόταν συνεχώς μηνύματα ενθουσιασμού προς το πρόσωπο της. Κάπως έτσι γεννήθηκε στο μυαλό του Λάτσιου και η ιδέα να χορέψει η Έλενα στο Dancing with the Stars 3, που θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο.

Και ήρθε η μυστική συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανένας να μάθει το παραμικρό! Λίγες ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Dancing on Ice, στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο συνεργάτης της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Κουτράκης και η ίδια μίλησαν χωρίς υπεκφυγές για την πρόταση.Την αρχική έκπληξη ακλούθησε ένα πλατύ χαμόγελα από την τραγουδίστρια , λίγα αστεία ανάμεσα τους, οι σκέψεις του αν μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει εφικτό και μια ανοιχτή ημερομηνία απάντησης.

Η επόμενη μέρα στον ΑΝΤ1, όμως, έφερε πολλές σκέψεις κι άλλες σκέψεις αφού η Έλενα γνωρίζει να χορεύει και ίσως αυτό προκαλέσει προβληματισμό στους άλλους συμμετέχοντες. Άλλωστε έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα στις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα και στα video clip της.

Οι όροι του παιχνιδιού βέβαια δεν αναφέρουν κάπου ότι όποιος συμμετέχει δεν πρέπει να ξέρει καθόλου να χορεύει. Από την άλλη μεριά, η ίδια και οι συνεργάτες της σκέφτονταν πως θα μπορούσε να λάβει μέρος στο show ενώ έχει να προχωράει τα δισκογραφικά της σχέδια και να ανταποκριθεί στις προτάσεις που της έχουν γίνει για νυχτερινές εμφανίσεις. Οι πρόβες για το show απαιτούν πολλές ώρες από την ημέρα της, ενώ παράλληλα πρέπει να αφιερώνει τις Κυριακές της στα live. Η απάντηση δεν ήρθε όμως μέχρι στιγμής. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ελένα και τον ΑΝΤ1 έχουν παγώσει υποχρεωτικά, αφού εκείνη είχε ανάγκη από ξεκούραση και αμέσως μετά ήρθαν οι προετοιμασίες της για την εμφάνιση της στο Μadwalk, ενώ εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται στη Σουηδία για να περάσει λίγες μέρες με την οικογένεια της.

Μόλις γυρίσει, θα μάθουμε…

 Tlife.gr