ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Tι θα δούμε στο νέο σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα


Η ιστορία ξεκινάει από το δυσάρεστο γεγονός μιας ...
κηδείας που γίνεται στο νησί της Σαντορίνης. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Στέφανος Μεγαπάνος που υποδύεται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η πολιτικοποιημένη κομμώτρια που ενσαρκώνει η Κάτια Τσιριγώτη που ενσαρκώνει η Ρένια Λουιζίδου θα γνωριστούν και θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η μοίρα τους παίζει ένα παράξενο παιχνίδι : O όμορφος γιός του επιχειρηματία ( Ορέστης Τζιόβας ) και η κόρη της κομμώτριας (η νέα ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα) γνωρίζονται σε μια εκπομπή και περνούν μια πολλά υποσχόμενη βραδιά, χωρίς να έχουν ιδέα για τη σχέση των γονιών τους.
Ο Στέφανος και η Κάτια όταν γυρίζουν στην Αθήνα προσπαθούν να ξεχάσουν αυτό που έζησαν στη Σαντορίνη αλλά βασανίζονται και δυσκολεύονται να το καταπνίξουν. Για το έτερο ζευγάρι τα πράγματα εξελίσσονται εντελώς αντίθετα. O Απόστολος όπως λέγεται ο γιός του επιχειρηματία αφοσιώνεται στη δουλειά του και η μικρή Έλενα ταλαιπωρείται για να τον φέρει στα νερά της.
Η σειρά « Το αμάρτημα της μητρός μου» θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα.

Πηγή : TV BOX