ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γράφει βιβλίο!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγγραφέας!

Ναι, καλά διαβάζετε, δεν σας γελούν τα ματάκια σας, ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Η είσοδος του Γρηγόρη στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προσωρινός τίτλος του πρώτου βιβλίου του Αρνι είναι «Αληθινά Ψέμματα». Το βιβλίο θα έχει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία, χωρίς παρ’ όλα αυτά να αποτελεί καθαρή αυτό-βιογραφία.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο Γρηγόρης θα δανειστεί πολλά από τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, που αν μη τι άλλο δίνει συνεχώς υλικό και «τροφή», πόσο μάλλον για ένα βιβλίο. Δεν έχετε ακούσει που λένε «θα γράψω βιβλίο;» Ε, ο Γρηγόρης όπως φαίνεται θα το κάνει πράξη!

Για την πρώτη μάλιστα παρουσίαση του βιβλίου έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που όχι μόνον αγαπούν το καλό βιβλίο, αλλά το αποδεικνύουν έμπρακτα και με κάθε ευκαιρία. star.gr