ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Η Ομόνοια δείχνει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα


Σε μια κίνηση συμπαράστασης προς τον Ελληνικό λαό, προχωρά η Κυπριακή ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας.

Οι Κύπριοι βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, κινητοποιούνται και με ανακοίνωση της, η Ομόνοια τονίζει πως με τα χρήματα ... από τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, θα διατεθούν ώστε να αποσταλούν τρόφιμα στην Ελλάδα:

«Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό έχουν συγκινήσει και συγκλονίσει όλους μας. Έχοντας αφουγκραστεί τα μηνύματα των τελευταίων ημερών, αλλά και την έκκληση που λάβαμε από μεγάλη μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι».

Στο πλαίσιο της πολυδιάστατης ανθρωπιστικής της δράσης και ευαισθητοποιούμενη από τα τραγικά γεγονότα και τις δυσκολίες που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα, η Ομόνοια αποφάσισε ως πρώτη άμεση κίνηση, να διαθέσει μέρος της αξίας του κάθε εισιτηρίου του αυριανού αγώνα Ομόνοια-Ολυμπιακός, για την αγορά τροφίμων τα οποία θα σταλούν στην Ελλάδα στις αμέσως επόμενες ημέρες».

newsbomb.gr