ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η συγκλονιστική αποχώρηση της Μαρίας για το Νησί!

 
Όλα άλλαξαν στο "Νησί".Mετά τις χαρές, ήρθε ξανά ο πόνος με το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο να μας γυρνά στη σκηνή που η Ελένη αποχαιρετούσε τους αγαπημένους της για να πάει στη Σπιναλόγκα.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με το φτωχό Γιώργη να πρέπει να αποχωριστεί ξανά κάποιον αγαπημένο του... Τη Μαρία, η οποία ακολουθώντας την τύχη της μητέρας της, παίρνει κι αυτή τον πικρό δρόμο της Σπιναλόγκας. Με διαγνωσμένη την αρρώστια πια, η νεαρή κοπέλα σταματάει να κάνει όνειρα… Ο γάμος με το γάμο Μανόλη Βανδουλάκη δεν θα γίνει, κάτι που αναγκάζεται να ανακοινώσει στον ίδιο το Μανόλη ο καταρρακωμένος Γιώργης.


Η Άννα, μην μπορώντας πλέον να κάνει αλλιώς, αποκαλύπτει στα πεθερικά της και τον Ανδρέα, ότι και η μητέρα της ήταν λεπρή, όπως τώρα η αδελφή της. Ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να δεχθεί ότι έβαλε στην οικογένειά του ένα «λεπρόσογο» και αντιδρά άσχημα! Λέει στην Άννα να φύγει από το σπίτι, διώχνει το Γιώργη λέγοντάς του ότι εξαπάτησαν και ντρόπιασαν την οικογένειά του, ενώ ζητά από τον Αντρέα να εξετάσει γιατρός και την Άννα.

Και ενώ στο νησί η Ευγενία μετά τη συγκατάθεση του Λευτέρη μετακομίζει στο σπίτι του προέδρου, ο Γιώργης πρέπει να κάνει το πιο δύσκολο πράγμα! Να οδηγήσει την αγαπημένη του κόρη στο νησί.
απο: protothema.gr