ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Φώφη Μαστροκώστα: «δεν περιμέναμε ότι ο καρκίνος θα ερχόταν σπίτι μας»




«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου και, φυσικά, αργότερα, η αρρώστια της αδερφής μου», δηλώνει η Φώφη Μαστροκώστα και αποκαλύπτει τις στιγμές που την συγκλόνισαν, προσθέτοντας πως δεν έκανε όσα έπρεπε για την αδερφή της.




«Ο καρκίνος ήταν κάτι που ακούγαμε να συμβαίνει στους γύρω μας, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα συμβεί και σε εμάς, στο σπίτι μας», λέει η 39χρονη για την ασθένεια της αδερφής της και εξιστορεί τον τρόπο που το έμαθε αλλά και όσα ακολούθησαν.



Όπως είπε, εκείνο το διάστημα η Γωγώ ζούσε με την οικογένειά της στην Κύπρο και εκείνη στην Αθήνα, ενώ πιστεύει πως δεν έκανε όσα έπρεπε για εκείνη. «Δεν πήγα στην Κύπρο όσο ήθελα να πάω λόγω διάφορων γεγονότων. Ήταν κάτι συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε... Ήταν ένα γεγονός που με στιγμάτισε, κάτι που ταρακούνησε όλη την οικογένειά μας. Τώρα, δόξα τον Θεό, όλα είναι καλά», πρόσθεσε.



«Με έκανε δυνατή, με έμαθε να μην δίνω σημασία σε ασήμαντα πράγματα και να μην στεναχωριέμαι γι’ αυτά, να μην αναλώνομαι σε μικρές καταστάσεις ή μικρότητες», συνεχίζει η 39χρονη που συμμετέχει στο «Real Housewives» του ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει το μάθημα ζωής που πήρε από την περιπέτεια της αδερφής της: «τώρα, τίποτα δεν βρίσκεται ιεραρχικά πάνω από την υγεία».


Επίσης, η Φώφη μίλησε στο περιοδικό «People» και για τον θάνατο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου. «Τον χάσαμε το 2005, σε ηλικία 63 ετών, από μια σπάνια ασθένεια στους πνεύμονες. Μετά, εμείς κάναμε την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, αλλά θα θέλαμε να τα έχει δει αυτά όλα», αναφέρει και συμπληρώνει: «από εκείνη την ημέρα, ότι συμβαίνει στη ζωή μου, είτε είναι κάτι χαρούμενο, είτε κάτι στενάχωρο, σκέφτομαι ότι θα ήθελα πολύ να το μοιράζομαι με τον μπαμπά μου».



«Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα», τονίζει η ίδια σχετικά με την συμμετοχή της στο νέο real life πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Άλλωστε, δεν έχει κάτι ξεχωριστό από κάθε άλλη εργαζόμενη μητέρα: ξυπνάει νωρίς, πάει στην δουλειά της (στο Αττικό Μετρό) μέχρι τις 16:00, το απόγευμα ασχολείται με το παιδί της και διαβάζει για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.



Το 2004 παντρεύτηκε τον άνδρα της, Μάνθο, πιλότο της Ολυμπιακής, με τον οποίο έχουν μία κόρη 3,5 ετών, την Ερσύνη. «Το παιδί μου μου έχει αλλάξει την ζωή», λέει στο περιοδικό και βουρκώνει.

star.gr