ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γιατί τα «πήραν στο κρανίο» στο «Δέστε τους»



Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκε η Κατερίνα Καινούριου με τον Νότη Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Δέστε τους».

Η εκπομπή κυλούσε ήρεμα και το κλίμα μεταξύ των παρουσιαστών φαινόταν άψογο, μέχρι που ο Νότης Χριστοδούλου τάραξε τα νερά, καθώς έριξε την μπηχτή του.



Έτσι, την ώρα που συζητούσαν για την απόδοση του Λούκα Γιώρκα στον τελικό της Eurovision, ο Νότης σχολίασε ότι «ο Λούκας έδωσε την ψυχή του, το έζησε τόσο πολύ το κομμάτι που ενώ κρατούσε το μικρόφωνο σφιχτά μάτωσε το χέρι του».

Η Κατερίνα αντέδρασε και είπε ότι «το μικρόφωνο είναι κυλινδρικό και δεν γίνεται να ματώσει το χέρι του» προκαλώντας έτσι την ειρωνική απάντηση του Νότη, «ενώ γίνεται να ματώσει το κρανίο σου από την τρέσα». Εκείνη αρκετά ενοχλημένη του είπε «το δικό μου κρανίο αγαπημένε μου έχω να σου πω ότι δεν ματώνει»!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία και άρχισε να φωνάζει ότι ήταν μεγάλη κακία το σχόλιο του Νότη και πως αυτή η κόντρα μεταξύ τους είναι παλιά. Όταν κατάλαβε βέβαια ότι πειράχτηκε η Κατερίνα για να σπάσει τον πάγο είπε ότι θα φέρει δικηγόρο την κα ...Αρβανιτίδη.

Η κόντρα on air σταμάτησε εκεί, όμως δεν ξέρουμε τι συνέβη μετά το τέλος της εκπομπής, όταν συναντήθηκαν στα καμαρίνια!
star.gr