ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής Ευρώπης στο τζούντο ο Ηλιάδης!


Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην καριέρα του στέφθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας απέδειξε...
ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος τζουντόκα στην κατηγορία των 90 κιλών, αφού νίκησε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης τον Ρώσο Κιρίλ Ντενίσοφ, νούμερο 2 στον κόσμο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο 25χρονος αθλητής από τη Γεωργία, υιοθετημένος γιος του προπονητή Νίκου Ηλιάδη, πήρε την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά και στέφθηκε πρωταθλητής. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε ένα γιούκο στο 4ο λεπτό και ένα Βαζά-αρι 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αφήνοντας τον αντίπαλό του να ψάχνει σε ελάχιστο χρόνο το ιπόν. Αυτό δεν ήρθε και ο κορυφαίος τζουντόκα της Ευρώπης το 2004 και το 2010 φόρεσε στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο.

Πλέον η συλλογή του αριθμεί 7 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Δύο χρυσά (2004, 2011) και ένα χάλκινο (2010) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ένα χρυσό (2010) και δύο αργυρά (2005, 2007) σε Παγκόσμια και φυσικά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας που κέρδισε σε ηλικία 17 ετών.


enet.gr