ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Φ. Σκορδά: «Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα υπάρχει πρωινή ζώνη»



Την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί εξέφρασε η Φαίη Σκορδά. «Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Τα αγαπάω, μακάρι να έλθει ένα ακόμη. Αλλά βεβαίως αυτό είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις», δήλωσε...


Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της που για πρώτη φορά γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον γιο της. Αν και ο μικρός μετρά 10 μήνες ζωής, της ευχήθηκε για την ημέρα της γέννησής της, από την… αγκαλιά του μπαμπά του. «Είναι μικρός ακόμη. Πιστεύω ότι του χρόνου θα καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα. Όμως, την ημέρα των γενεθλίων μου, μου είπαν μαζί με τον μπαμπά του χρόνια πολλά. Αν και συνήθως ξυπνάω γύρω στις 07:30, η μέρα που γιόρταζα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, γύρω στις 05:30!!! Ο μικρός ήθελε να παίξουμε, να ανεβο-κατεβάσουμε το παντζούρι, τέτοια πράγματα…», δήλωσε, προσθέτοντας ότι αν και έχει βοήθεια με το σπίτι και το παιδί της, είναι πολύ διαφορετικά όταν την επισκέπτεται η μητέρα της από την Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει εκείνη τον γιο της.

«Ιδανικό για μένα και τον Γιώργο θα ήταν να είχαμε διαφορετική πορεία»

Τι συμβαίνει όμως με τον Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή ζώνη;
Θα υπάρχει του χρόνου πρωινό και πώς βλέπει τον τηλεοπτικό της χωρισμό από τον σύζυγό της; «Ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει επίσημα με το κανάλι. Από ανεπίσημες κουβέντες που έχουμε κάνει, για εμάς θα ήταν ιδανικά να είχαμε πλέον διαφορετική πορεία. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε τελείωσαν οι εποχές που διαλέγαμε τί θα κάνουμε. Το να επιλέγεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις αποτελεί πλέον πολυτέλεια. Και πρέπει να δούμε γενικότερα με τι ακριβώς θα ασχοληθούμε, γιατί πίσω μας έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο περιβάλλον, συγγενών, γονιών, συνεργατών, που δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους», ανέφερε.

Τι απαντά σε εκείνους που έχουν πληροφορίες ότι την επόμενη σεζόν δεν θα υπάρχει πρωινή ζώνη;

«Θέλω να πιστεύω και ελπίζω να υπάρχει πρωινή ζώνη, όπως και πολλές ζώνες γενικότερα και να γίνονται και όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά προγράμματα, έτσι ώστε να υπάρχει δουλειά για πολύ κόσμο. Ολα θα γίνουν σαφώς μειωμένα, αλλά θα το παλέψουμε».

«Μακάρι η Σίσσυ να είναι ευτυχισμένη-αλλά το να περνάς δύσκολα δεν είναι πάντα κακό»

Για μια ακόμη φορά, η Φαίη τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει την ίδια και τους συνεργάτες της είναι τα νούμερα της δικής τους εκπομπής και όχι των αντιπάλων. Όταν, τέλος, ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου και τα όσα έχουν ακουστεί περί κρίσης στον γάμο της, απάντησε: «Μακάρι να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά. Από εκεί και πέρα, το να περάσεις και μια δύσκολη περίοδο δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν είναι δηλαδή και τόσο αρνητικό να περνάς δύσκολα. Επειδή δουλεύει στην τηλεόραση, σημαίνει ότι όλα στο σπίτι της πρέπει να είναι τέλεια;»

star.gr