ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σκοτωθηκε σε τροχαιο ο ποδοσφαιριστης της Ξανθης Ολουμπαγιο Αντεφεμι



Στο πένθος βυθίστηκε η Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγναντία Οδό...

Θρήνος στην Ξάνθη! Ο 26χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο παίκτης της Ξάνθης ζήτησε και πήρε άδεια, για να παντρευτεί στην πατρίδα του, όμως σήμερα το πρωί τράκαρε στην Εγνατία, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Καβάλας, σε σημείο με πολλές στροφές, όταν ο Νιγηριανός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Στην Ξάνθη ο Αντεφέμι μετακόμισε το 2010 και συνολικά είχε 24 συμμετοχές και δύο γκολ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις Μπουλόν, Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χάποελ Τελ Αβίβ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιτεντ και Μπέντελ Ινσούρανς.

Με την Εθνική Νιγηρίας ήταν τρεις φορές διεθνής, ενώ είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική κάτω των 23 ετών και άλλες πέντε και ένα γκολ με την ομάδα κάτω των 20 ετών.

Για τον τραγικό θάνατο του Αντεφέμι ανακοίνωση εξέδωσε η Super League:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».

πηγη zougla.gr