ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά;



Η ανακάλυψη ενός περίεργου πλάσματος στο Cerro Azul, ανατολικά της πόλης του Παναμά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος ερωτημάτων πριν από περίπου δύο χρόνια για το αν πρόκειται... για μεταλλαγμένο ζώο, εξωγήινο πλάσμα ή φάρσα.

Όλα άρχισαν όταν δύο νέοι άνδρες ενώ βρίσκονταν στην κορυφή ενός λόφου, διαπίστωσαν την παρουσία ενός απρόσκλητου επισκέπτη. Στην είσοδο μιας σπηλιάς ένα ασυνήθιστο πλάσμα έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να το λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.
Το Κανάλι 13 του Παναμά μετέδωσε εικόνες αυτού του περίεργου πλάσματος που δε δίστασε να εμφανιστεί μπροστά σε ανθρώπους προκαλώντας τους τον πανικό. Έπειτα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών οι κάτοικοι της πόλης του Παναμά θορυβήθηκαν, εκφράζοντας μάλιστα ανησυχίες για άλλη μία «προειδοποιητική» επίσκεψη εξωγήινου στη γη.
Καμία δημόσια αρχή δεν ανέφερε τίποτε για το εύρημα αυτό παρά το γεγονός πως οι δύο νέοι άντρες δεν ήταν οι μόνοι μάρτυρες του επιθετικού "εξωγήινου" (?). Άλλα τέσσερα παιδιά ηλικίας από 15 έως 16 ετών ανέφεραν ότι στην ίδια ακριβώς περιοχή είχαν δει ένα «πλάσμα» να πετάγεται ξαφνικά από το νερό. Από φόβο μήπως αποτελέσουν λεία για αυτό, άρχισαν να πετάνε πέτρες προς το μέρος του μέχρι που το είδαν να εξαφανίζεται.
Είτε πρόκειται για ανθρώπινη φάρσα ,είτε για κάτι άλλο οι τοπικές αρχές έχουν στα χέρια τους το άψυχο ον. Κι όμως "κουκούλωσαν" το γεγονός - σαν να μην έγινε ποτέ! Όπως όλα όσα ξεφεύγουν από την σφαίρα των γνωστών και συνηθισμένων, έτσι και το "περίεργο πλάσμα " του Παναμά, καλύφθηκε από μαύρο σκοτάδι!!



πηγή: pyles.tv