ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εραστές ή συγκάτοικοι;


Είστε εραστές ή συγκάτοικοι; Τώρα που ο καιρός των πρώτων ερώτων πέρασε, έρχονται στιγμές που λαχταράς να ξανάρχιζε το παραμύθι από την αρχή. «Δεν είναι έτσι τα πράγματα», ισχυρίζεται η Αlice Bowman, συγγραφέας του best seller «Kι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Αν και στην αρχή κυριαρχεί η χαρά για το ότι κάποιος σε έχει ξεχωρίσει και επιλέξει, στη συνέχεια οι ειδικοί λένε πως η φλόγα μπορεί να ξανανάψει... Πως; Τα ζευγάρια πρέπει να χρησιμοποιούν τακτικές όπως την καθημερινή αγκαλιά των 20 δευτερολέπτων και το καθημερινό φιλί των 30 δευτερολέπτων. Αυτές οι συνήθειες επαναφέρουν στον εγκέφαλο την ερωτική μνήμη της αρχής και προκαλούν την έκκριση εκείνων των χημικών ουσιών που πρωτοάναψαν τη φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι. Και κάτι άλλο εκπληκτικό: ένας γάμος με καυγάδες είναι πιο σταθερός από έναν «ευγενικό» γάμο. Οι καυγάδες φέρνουν πάθος ενώ οι «ευγενικοί σύζυγοι» έχει αποδειχθεί πως είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.


newsbomb