ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το γοργόν και χάρη έχει…



Κάθε στήλη συμβουλών περί σεξ τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να βάλει στο μυαλό των ανδρών ότι το Νο 1 πράγμα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι είναι τα προκαταρκτικά. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα θέλει να πάει κατευθείαν στο... ψητό.

Ποιες είναι αυτές;

Μετά από έξοδο
Οι βγήκατε έξω οι δυο σας και περάσατε καταπληκτικά. Απολαύσατε μερικά κοκτέιλ και χορέψατε μαζί στην πίστα. Το περιβάλλον ήταν όμορφο και σέξι με τον τρόπο που μόνο ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μπορεί να είναι. Σε μια τέτοια νύχτα, προκαταρτικά δεν είναι απαραίτητα.

Πίσω στο σπίτι
Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, μια επίσκεψη της οικογένειας ή διακοπές που σας έχουν χωρίσει, η επιστροφή στην... πατρίδα θα είναι γλυκιά. Ο χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο έχει κάνει όχι μόνο την καρδιά αλλά και τη λίμπιντο να αυξάνονται. Να είστε βέβαιοι ότι όταν γυρίσετε στο σπίτι το σεξ θα είναι γρήγορο και παθιασμένο.

Σε δημόσιο χώρο
Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε για ποιό λόγο δεν είναι απαραίτητα τα προκαταρτικά σε αυτήν την περίπτωση!

Μετά από γάμο
Αυτό συμβαίνει κυρίως για δύο λόγους: 1) Οι γυναίκες που δεν έχουν σχέδια για γάμο θα θέλουν να κάνουν παθιασμένο έρωτα για να γιορτάσουν το γεγονός ότι δεν είναι επιβαρυμένες με σύζυγο και παιδιά και 2) οι γυναίκες που θέλουν πολύ το γάμο θα θέλει να αποδείξει ότι το αχαλίνωτο πάθος δε θα χαθεί μέσα σε αυτόν.



newsbomb