ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Παλάτι στο «Νησί» για τη Lady Gaga


Χλιδάτη βίλα απέναντι από τη Σπιναλόγκα

Τον περασμένο Οκτώβριο η Lady Gaga επισκέφτηκε ινκόγκνιτο τη Σπιναλόγκα και ενθουσιάστηκε τόσο, που είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει μια πανάκριβη βίλα απέναντι από το «νησί των λεπρών». Σύμφωνα με κατοίκους...
της περιοχής της Πλάκας, η εκκεντρική τραγουδίστρια όχι μόνο ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα παλατάκι στην περιοχή τους, αλλά επισκέφτηκε και το νησί θέλοντας να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την ιστορία του.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Γιώργος», Giovanni, αποκάλυψε στην Espresso ότι «τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή. Ήδη κάποιοι δικοί της άνθρωποι αναζητούν σπίτια για να της τα δείξουν. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το συγκρότημα "Island View Villas" στην Πλάκα, που πληρεί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ για μια τέτοια σταρ. Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αν γίνει κάτι τέτοιο. Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του».

Το συγκρότημα που ενδιαφέρει τη Lady Gaga αποτελείται από εφτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα και ιδιωτική παραλία. Όσο για τις ανέσεις; Διαθέτει σπα, playroom, master δωμάτια, ειδικούς διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας και βέβαια τεράστια μπαλκόνια με «πιάτο» τη Σπιναλόγκα.


newsbeast