ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

(photos) Στην τελική ευθεία για τη βραδιά της Eurovision



Ο χρόνος για τη φετινή Eurovision έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και οι προετοιμασίες στο Düsseldorf Arena είναι πυρετώδεις...Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το Σάββατο ενώ από την Κυριακή ξεκινούν οι πρόβες των χωρών. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις Τύπου και φωτογραφήσεις, με τους γερμανούς διοργανωτές να υπόσχονται ένα μοναδικό υπερθέαμα για τους 35.000 θεατές που θα βρεθούν στο στάδιο αλλά και τους περίπου 120 εκατ. τηλεθεατές που αναμένεται να παρακολουθήσουν τον 56ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού από το σπίτι τους.

Οι φωτογραφίες από τη σκηνή είναι εντυπωσιακές! Υπάρχει ένας τεράστιος «τοίχος» ύψους 18 μέτρων και πλάτους 60, όπου έχουν τοποθετηθεί 520 φωτιστικά σώματα ενώ υπάρχουν επίσης, οθόνες led και μεταλλικές κατασκευές περιμετρικά της σκηνής και πίσω από αυτήν.

Οι πρώτοι που θα τη δουν από κοντά είναι οι δημοσιογράφοι, καθώς το Σάββατο που μας έρχεται θα ανοίξει το κέντρο Τύπου. Την Κυριακή θα γίνουν οι πρώτες πρόβες ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Πολωνία θα «εγκαινιάσει» τη σκηνή στο Düsseldorf Arena την 1η Μαΐου στις 10:00 το πρωί (τοπική ώρα).
Οι πρόβες θα γίνουν με τη σειρά εμφάνισης των χωρών στο διαγωνισμό. Την ίδια μέρα θα κάνει πρόβα και ο Λούκας Γιώρκας με το «Watch My Dance», καθώς και ένα από τα φετινά φαβορί, το Αζερμπαϊτζάν.
Η Ελλάδα εμφανίζεται στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 10 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στις 12 του μήνα και ο τελικός στις 14.








newsbeast