ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Video: Ο Η. Ψινάκης απαντά για την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο



Έξαλλος με τα όσα έγραψε η Πόπη Διαμαντάκου στη στήλη της είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Η δημοσιογράφος σχολιάζοντας το «Κάτσε κάτω μωρή κοντή» που είπε ο Ψινάκης στο δημοτικό συμβούλιο έγραψε μεταξύ άλλων...
στο άρθρο της στα «Νέα» με τίτλο «Οι συμβασιούχοι δεν πάνε Γιουροβίζιον» ότι «πιο θλιβερή στιγμή για τον αγώνα εκείνων που σήμερα πληρώνουν ακριβά την τηλεοπτική πολιτική της αφασίας σχεδόν δυο δεκαετιών δεν μπορούσε να υπάρξει».

Μάλιστα, σχολιάζοντας ότι το βίντεο με την… αθυρόστομη τοποθέτησή του έπαιξε στις περισσότερες «κουτσομπολίστικες» εκπομπές έγραψε πως «ο αγώνας των συμβασιούχων έγινε απλώς το πρωτότυπο φόντο της γνώριμης περσόνας. Η τηλεόραση του είδους δεν αφήνει περιθώρια για τίποτε άλλο εκτός από την απόλαυση του σόου».

Η απάντηση του Ηλία Ψινάκη δεν άργησε να έρθει μέσω των δηλώσεων του στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομά μου για να μειώσει τη σοβαρότητα του προβλήματος των συμβασιούχων. Έκανα το καθήκον μου με τον τρόπο μου και ο Άρειος Πάγος με το δικό του και οι συμβασιούχοι δικαιώθηκαν. Χαίρομαι που η κυρία Διαμαντάκου χρησιμοποιώντας ακόμη μια φορά το όνομά μου προκειμένου να τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας έγινε τώρα και πολιτικός συντάκτης», ήταν η απάντησή του.




newsbeast