ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Video: Άννα Βίσση: «Δεν θέλω να έχω ένα τέλος κατάντιας»



Η Άννα Βίσση έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Crete Radio με αφορμή την αυριανή εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου.


Η τραγουδίστρια μίλησε για τα όνειρα της, ενώ υποστήριξε πως δεν πηγαίνει με το ρεύμα. Δηλώνει πως είναι αυθόρμητη και θέλει να κάνει πράγματα που γουστάρει και για αυτό το λόγο έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιο κομμάτι κοινού. Θέλει να πιστεύει ότι όλοι την θεωρούν καλό άνθρωπο και παιδί της μουσικής.
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως το άλλο της μισό στην μουσική είναι ο Νίκος Καρβέλας. Μίλησε για την διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και τον έρωτα, ενώ τόνισε πως δεν βλέπει πιθανό να δει ξανά τον εαυτό της ως νυφούλα και δε κάνει όνειρα για έναν γάμο και ελπίζει να δει την κόρη της, μόνο βέβαια αν εκείνη το θέλει.
Υποστήριξε πως η Κύπρος είναι ένα ωραίο καταφύγιο για εκείνη και θα μπορούσε άνετα να ζήσει εκεί και δηλώνει πως είναι πολίτης του κόσμου και θα μπορούσε να ζήσει παντού με καλή παρέα.
Για το τέλος της καριέρας της δήλωσε πως δεν θέλει να έχει ένα τέλος κατάντιας, που να συνεχίσει να τραγουδάει ενώ δεν θα έχει φωνή ή ανταπόκριση και θέλει να τελειώσει όσο είναι ακόμα ψηλά, αλλά όσο ο κόσμος την έχει ψηλά δεν θα μπορεί να φύγει.
Υποστήριξε πως την έχει επηρεάσει η κρίση και έχει αλλάξει τον τρόπο της ζωής της. Βέβαια όπως είπε δουλεύει από τα 16 της και βγάζει τα δικά της χρήματα , ενώ υποστήριξε πως με τον Καρβέλα είχαν κάνει 2 παραγωγές στις οποίες έβαλαν όλα τους τα λεφτά. Σήμερα κάνει οικονομία καθώς επηρεάστηκε από αυτά που είδε στην Αφρική, ενώ παραδέχεται ότι στο παρελθόν έχει ψωνίσει πράγματα που ήταν άχρηστα. Η Άννα δήλωσε πως είναι 39 χρόνια στην δουλειά και πιστεύει ότι η ηλικία της είναι ατού της.
Δείτε τα videos:






gossip-tv