ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ορμήξτε γιατί χανόμαστε


Είπαμε να το παίξετε ντίβα, να τον ψήσετε σα σπαλομπριζόλα, αλλά σταματήστε τα ... κόλπα πριν σας καεί το φαγητό. Μπορεί οι φίλες σας να επιμένουν πως με το να φαίνεστε «δύσκολη» τον κάνετε να σας θέλει πιο πολύ, αλλά εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως αν συνεχίσετε να του γυρνάτε την πλάτη κάθε φορά που πάει να ελέγξει τα «υδραυλικά», τότε το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε μεν στο κρεβάτι σας, αλλά με άλλη πιο πρόθυμη και σίγουρα πιο εύκολη.
Δείξτε του πόσο τον θέλετε και κάντε τον να νιώσει κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ψιθυρίστε του χαμηλόφωνα στο αυτί την πιο τρελή σας φαντασίωση, ενώ εκείνος συζητάει με τους φίλους του για το PSI και άλλα ακαταλαβίστικα. Κάντε τον συνένοχο στο ερωτικό σας παιχνίδι, κοιτάξτε τον με νόημα και πεταρίστε τα βλέφαρα όλο νάζι.
Μη ντρέπεστε, πιάστε τον, χουφτώστε τον και τριφτείτε του σαν τη γάτα. Αν θέλετε να λυσσάξετε κάντε το και αυτό, καλύτερα να σας πει λυσσάρα παρά ιγκλού. Νιώστε το κορμί του και κρυφτείτε τε μέσα στη ζεστή αγκαλιά του, το αγόρι μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια, ζεστασιά και πολύ καλό σεξ, θέλετε κάτι άλλο;
Είστε με κόσμο, δειπνείτε στο πιο chic εστιατόριο και τον θέλετε κολασμένα. Ε, πάρτε τον λοιπόν, αλλά πάντα διακριτικά μη σας πάρουν με τα γιαούρτια. Χαΐδέψτε του το πόδι, κολλήστε το δικό σας πάνω στο δικό του και βάλτε το χέρι του όπου θέλετε. Δικό σας αγόρι είναι, ό, τι θέλετε το κάνετε γι΄ αυτό αφήστε τις αναστολές και μπείτε στο ψητό.
Μισή ντροπή δική του, μισή δική σας!

queen.gr