ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Μύρωνας Στρατής: 'Η γενιά μου δεν έχει την πολυτέλεια για να κάνει οικογένεια'Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί σχέση με την όμορφη παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, αλλά για την ώρα, δε σκέφτεται το γάμο και τη... δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Μιλώντας στην "Πρωινή Μελέτη", ο Μύρωνας Στρατής παραδέχτηκε πως, όταν ήταν μικρό, ήθελε, μέχρι την ηλικία των 23-24 ετών, να είχε ήδη δυο παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, κατάλαβε πως δεν ήταν έτοιμος, ενώ τώρα η δική του γενιά έχει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση η οποία δεν αφήνει περιθώρια για γάμους και παιδιά.

Η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη βασίζεται στην θετική επιρροή που ασκεί ο ένας στον άλλο. Κι οι δυο λένε ελεύθερα τη γνώμη τους, χωρίς να προσπαθούν να την επιβάλουν, γι' αυτό κι η σχέση τους είναι ισορροπημένη.

Την πρώτη φορά που είδε φωτογραφία του με τη σύντροφό του σε περιοδικό, παραδέχεται ότι έπαθε ένα μικρό σοκ. Στη συνέχεια, ένιωσε πιο άνετα με αυτή την κατάσταση, αφού κατανόησε πως δουλεύει η τηλεόραση, αν και είναι πολύ σκληρό αυτό που γίνεται. Ο ίδιος προσπαθεί να μην παρασύρεται και να παραμένει ο εαυτός του.


music.net.cy